Πράσινο Τσάι Για Την Απώλεια Βάρους

???????? ?????? ???????? ?????? ????????

Να χάσουν βάρος γρήγορα, ωστόσο, δεν είναι μόνο για την ματαιοδοξία του.

Πιθανώς να έχετε καλές προθέσεις όταν σκέφτεστε να κάνετε ένα τσάι από βότανα, καθώς βάρους απώλεια εργαλείο, αλλά τα αποτελέσματα είναι πενιχρά. Αντ ' αυτού, βασίζονται στο κλασικό στρατηγικές απώλειας βάρους, της άσκησης και να τρώω πιο υγιεινά για να επιφέρει την αλλαγή. Πολλά τσάγια αδυνατίσματος συστήσει ειδική δίαιτα και η άσκηση σε συνδυασμό με τη χρήση τους, η οποία σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι το τσάι - ή να κινείται περισσότερο και τρώνε λιγότερο - προκαλώντας σας να χάσετε βάρος. Λόγω του πιθανού κινδύνου για ορισμένα συμπληρώματα και ότι δεν είναι όλα τα συστατικά που αποκαλύπτονται στην ετικέτα, είναι καλύτερο να μείνετε μακριά από αυτά τα μη ρυθμιζόμενα προϊόντα.

7. Θα κερδίσει το βάρος στο πρώτο. Το πιο απογοητευτικό μέρος της το πρώτο μου μήνα στο CrossFit ήταν η αύξηση του σωματικού βάρους. Με απλά λόγια, επειδή χρησιμοποιείτε τους μυς που έχουν έξω από το παιχνίδι για χρόνια, θα πρέπει να την οικοδόμηση εκείνων των μυών που μάλλον γρήγορα, και ο μυς ζυγίζει περισσότερο από το λίπος. Έτσι, ενώ σίγουρα θα πρέπει να ρίχνει το βάρος του νερού το πρήξιμο και να ιδρώνεις σαν να έχεις πάει σε ένα κυνήγι οδοκαθαριστών σε ένα τροπικό δάσος, η κλίμακα θα περνάει πάνω όχι προς τα κάτω. Αυτό θα σας οδηγήσει σββε τρελό. Και τότε, ξαφνικά, θα χτυπήσει αυτό το κομβικό σημείο όπου οι μύες σας έχουν την προσθήκη καίει αρκετές θερμίδες κάθε βράδυ να αρχίσετε να ρίξει λίρες. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να βλέπετε τα ρούχα σας ταιριάζει καλύτερα και σας πρόσωπο συρρικνώνεται. Όλα κατάβαση από εδώ παρέχονται συνέχισε.

Όταν η καταναλώνοντας μόνο οργανικά τρόφιμα, το σώμα σας εξακολουθεί να λαμβάνει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες, για το λόγο αυτό καθαρίζει μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Με το Master Καθαρίστε και το χυμό γρήγορα, το σώμα σας θα έχουν έλλειψη σε θρεπτικά συστατικά, αλλά θα εξακολουθούν να λαμβάνουν κάποια. Αυτός είναι ο λόγος για detox μήκη διαφέρουν. Οι περισσότεροι συστήσει μια εβδομάδα ή δύο εβδομάδες, αλλά πάντα να ακούτε το σώμα σας και τα προειδοποιητικά σημάδια. Όσο για το νερό της νηστείας, ακραία συνιστάται προσοχή. Το σώμα σας θα λάβει τα θρεπτικά συστατικά. Για πολύ καιρό, όπως τα πέντε ημέρες ή περισσότερο, και ο κίνδυνος για την υγεία προκύψουν επιπλοκές.

Υπάρχουν αρκετές παρενέργειες, υπό την κατανάλωση του τσαγιού αδυνατίσματος. Αν και εμπειρογνώμονας διευκρίνισε ότι το αδυνάτισμα τσάι βότανα αδυνάτισμα τσάι ή Wu Μακρύ τσάι αδυνατίσματος περιέχουν τον κίνδυνο ελεύθερο να heath έτσι τη δυνατότητα για την καταστροφή της υγείας εξακολουθούν να συμβαίνουν. Αυτές οι παρενέργειες είναι χωρίς αποκλεισμούς της, όπως έμετος, διάρροια, ναυτία, κράμπες στο στομάχι και χρόνιας δυσκοιλιότητας.


Μερικές από αυτές τις συνθήκες θα συμβεί μόνο μετά από μακρά περίοδο λαμβάνοντας τσάι αδυνατίσματος. Στην πραγματικότητα, το τσάι αδυνατίσματος είναι ασφαλής για τους περισσότερους ανθρώπους, εκτός από έγκυες γυναίκες, αρκεί να μην το χρησιμοποιήσετε.
Αδυνάτισμα τσάι είναι ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σωστά και ακολουθήστε τις οδηγίες ανάλογα. Θα εξακολουθούν να παρέχουν θετική επίδραση στην υγεία σας. Έτσι, πάμε για ένα καθιερωμένο εμπορικό σήμα του τσαγιού αδυνατίσματος. Αποφύγετε την αγορά αυτών τσάι αδυνατίσματος ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ το όνομά τους πριν την αγορά.

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι τα ψάρια κορυφές πλιγούρι και λαχανικά στο κορεσμού τμήμα. Η Αυστραλιανή Δείκτη Κορεσμού τάξεις στον ατμό λευκών ψαριών, όπως της ιππόγλωσσα ή cod ως το πιο πλήρωσης των τροφίμων από 38 κοινά τρόφιμα. Επίσης, μια νέα μελέτη από το ινστιτούτου Καρολίνσκα στη Σουηδία διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι έτρωγαν 11 τοις εκατό λιγότερο στο φαγητό, αφού τα ψάρια για το μεσημεριανό γεύμα, σε αντίθεση με εκείνες που έτρωγαν βοδινό γεύμα. "Αυτή η μελέτη έδειξε ότι μια πρωτεΐνη-πλούσια μεσημεριανό γεύμα με πρωτεΐνη ψαριού μειωμένη πρόσληψη θερμίδων σε σύγκριση με την ίδια θερμίδες μεσημεριανό γεύμα με πρωτεΐνη βοείου κρέατος," λέει ο επικεφαλής ερευνητής Saeedah Borzoei, Ph. D. Γιατί είναι τόσο πλήρωσης; "Είμαστε ακόμα μάθηση σχετικά με την πλήρωση ιδιότητες των ψαριών, αλλά ξέρουμε ότι το ψάρι έχει μια ισχυρή γεύση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αίσθηση κορεσμού και λιγότερο πρέπει να φας", σημειώνει ο Δρ Κατζ.