Τα 10 Καλύτερα Αδυνατίσματος Φρούτα Και Λαχανικά

????????? ???????? ?????? ????????????? ?????????

Πλέγμα Slim είναι μια σκόνη συμπλήρωμα απώλεια βάρους που μπορείτε να αναμίξετε με νερό και πιείτε το. Διαφημιστικές ανακοινώσεις δεν πρέπει να περιέχουν υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να χάσουν την ακριβή ποσά του βάρους εντός της ταχθείσας προθεσμίας ή, εκτός από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ για τις χειρουργικές κλινικές, ιδρύματα και που συμμορφώνονται με το άρθρο 12.3, το βάρος ή το λίπος μπορεί να χαθεί από συγκεκριμένα μέρη του σώματος.

Μάθετε ποια τρόφιμα θα πρέπει να αποφεύγετε την κατανάλωση, και την αποφυγή τους.

Μιλώντας γενικά, θα πρέπει να αποφύγετε να τρώτε τηγανητά τρόφιμα, τα μεταποιημένα τρόφιμα, τα τρόφιμα που περιέχουν επεξεργασμένη ζάχαρη, όπως τα ψημένα γλυκά, η σοκολάτα, το άσπρο ψωμί, και τίποτα που έρχεται με μπολικη τυρί (δηλαδή πνιγμένα με πατάτες και τυρί). Εστίαση σε τρώει υγιεινά τρόφιμα, όπως τα φρέσκα φρούτα, ωμά λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως ψωμί, καστανό ρύζι, άπαχο κρέας και ψάρι. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φάτε ένα μείγμα από πρωτεΐνες (κρέας) και υδατάνθρακες (ζυμαρικά και ψωμιά).

Είτε αλμυρά τρόφιμα ή αλκοόλ ευθύνονται για το αερόστατο-όπως την κοιλιά, το τσάι με λεμόνι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της bloat χάρη στο d-λιμονένιο περιεχόμενο. Η ένωση, η οποία βρίσκεται στη φλούδα εσπεριδοειδών πετρελαίου, έχει χρησιμοποιηθεί για τις διουρητικές επιδράσεις από την αρχαιότητα.

Αλλά μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχαν επιστημονικά ευρήματα για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Μια μελέτη σε ζώα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Φαρμακευτικής Κοινωνία της Ιαπωνίας επιβεβαίωσε το D-Λεμονένιο μπορεί, πράγματι, να εξορίσει το σκάφος λόγω της κατακράτησης του νερού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η απώλεια βάρους είναι τόσο σημαντική για την θεραπεία και την πρόληψη της νόσου.

Ακόμη και αν η πεδιάδα πατάτα κάνει ένα υγιές εκτός από τη διατροφή σας, αν τρώτε περισσότερες θερμίδες από ότι χρειάζεται το σώμα σας, θα κερδίσει το βάρος. Όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος για σας, μειωμένη σε θερμίδες δίαιτα, θα πρέπει να πάρει όλα τα τρόφιμα που καταναλώνονται υπόψη κατά την παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων σας. Μια θερμίδα είναι μία μονάδα ενέργειας θερμότητας. Συγκεκριμένα, η ποσότητα της θερμικής ενέργειας που απαιτείται για την αύξηση 1 γραμμαρίου νερού κατά 1 βαθμό Κελσίου. Πώς αυτό σχετίζεται με το σώμα σας όταν τρώτε τα τρόφιμα, το φαγητό μόρια διασπώνται χημικά και ότι η ενέργεια είναι είτε να χρησιμοποιηθεί από το σώμα σας για να εκτελέσει την εργασία (όπως την οικοδόμηση των μυών, ή την κατασκευή νέων κυττάρων) ή αποθηκεύονται (ως fat). Εάν παίρνετε σε περισσότερες θερμίδες από όσες καίτε, θα αρχίσετε να πάρει λίπος.

Απλά έχε το αυτό κατά νου, θα πρέπει να ποτέ μην επιχειρήσετε οποιαδήποτε μέθοδος απώλειας βάρους που απαιτεί αφύσικο τρύπημα (όπως το B12 shots) ή να τρως τόνους κρέατος (όπως αυτές χαμηλή σε υδατάνθρακες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη κρέατος-λάντεν διατροφή) και την έλλειψη την απορρόφηση των διάφορων θρεπτικών ουσιών, ή οτιδήποτε άλλο.


Κάποια αδυνατίσματος κέντρα ισχυρίζονται ότι το ειδικό φυτικό κρέμες που χρησιμοποιούν μπορεί να βοηθήσει να αφαιρέσει το λίπος καταθέσεις σε πλαδαρό περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Οι κρέμες πρέπει να κάψει το λίπος και να σας βοηθήσει να αναδιαμορφώσει" το σώμα σας. Σε μια άσχετη 2011 μελέτη με ζώα, Καναδοί ερευνητές βρήκαν ότι μια ομάδα fed σολομού πρωτεΐνες, είχαν σημαντικά μικρότερη αύξηση βάρους από τις ομάδες που τρώει άλλες ποικιλίες ψαριών. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ακόμα μυστήριο μέρος, αλλά θα μπορούσε να είναι μια win-win. Η επιλογή του σολομού, όπως το άπαχο πηγή πρωτεΐνης μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη της αντίστασης στην ινσουλίνη που μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη τύπου 2 στα επόμενα χρόνια.

Οι γιατροί επίσης να παροτρύνουμε τους ανθρώπους να αποφεύγουν την ινσουλίνη ανεβάζει" τις πατάτες, το καλαμπόκι, τα καρότα και τα παντζάρια. Εν τω μεταξύ, λένε ότι το κρέας είναι μια καλή επιλογή για να διατηρείτε τα επίπεδα της ινσουλίνης χαμηλά και να βοηθήσει να κάψετε το λίπος. Μπορείτε να τρώτε λιπαρά τρόφιμα και να μην φοβάστε να κερδίζουν βάρος, ως μέρος των λιπών είναι αποκλεισμένη από το λίπος αναστολείς. Περισσότερα, fat blockers δεν επηρεάζουν το νευρικό σας σύστημα, και την ιατρική επαγγελματίες συστήσει τη χρήση των δεσμευτών λίπους για τη μακροπρόθεσμη και σημαντική απώλεια βάρους. Τρώει τρία προσαρμοστεί, άμεση δεμάτων γεύματα την ημέρα-με τις θεμελιώδεις το δείπνο νωρίς το απόγευμα είναι μια πιο ισχυρή προσέγγιση για την πρόβλεψη παχυσαρκία από νηστεία ή εξαντλητικές δίαιτες, οι οποίες πείσει το σώμα ότι υπάρχει πρόοδος την πείνα. Προηγμένη φαρμακευτική αγωγή έχει ανακαλύψει προσεγγίσεις για να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής μας μέσα από διαιτητικό περιορισμό.