Το " Yo Επίδραση Του Αδυνατίσματος Δίαιτες Εξήγησε

???? ??????? ?????? ???? ??? ???? ?? ?????

Τα χριστούγεννα είναι Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ! Τα μέρη, τα δώρα, την διασκέδαση με την οικογένεια και, φυσικά, το γιορτινό φαγητό. Αλλά αν έχετε εργαστεί σκληρά όλο το χρόνο για να χάσουν βάρος με τη βοήθεια του Αδυνατίσματος Κόσμο , μπορεί να είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΆ δύσκολο να κολλήσει με το σχέδιο, όταν υπάρχουν ένα εκατομμύριο πίτες με κιμά, σοκολάτα κέρματα και cheeseboards κάνει τους γύρους. Reality Check: δεν είναι καμία έκπληξη ότι το Παλαιό είναι ένα από τα πιο έψαξα στο Google δίαιτες τα τελευταία χρόνια. Με μπέικον, μπριζόλα, για την απώλεια βάρους; Ναι, σε παρακαλώ! Αλλά το Παλαιό διατροφή είναι πράγματι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αν και πλούσια σε πρωτεΐνες δίαιτες βοηθούν κιλά πετάξει μακριά αρχικά, η κατανάλωση μιας χαμηλής σε υδατάνθρακες, υψηλή σε πρωτεΐνες διατροφή μπορεί πραγματικά να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους μακροπρόθεσμα, λένε ισπανοί ερευνητές. Στην πραγματικότητα, τα ευρήματα της μελέτης έδειξε ότι όσοι ακολουθούν υψηλή σε πρωτεΐνες δίαιτες έχουν ένα 90 τοις εκατό μεγαλύτερο κίνδυνο να αποκτήσουν περισσότερα από 10 τοις εκατό του σωματικού τους βάρους την πάροδο του χρόνου σε σχέση με όσους δεν πάνε βαρύ για το κρέας. Να αποκομίσουν την απώλεια βάρους οφέλη από το Παλαιό διατροφή-χωρίς να πληρώνουν για αυτό αργότερα-nix τα επεξεργασμένα σκουπίδια και έλαια, όπως η δίαιτα προτείνει, αλλά να κρατήσει την πρωτεΐνη. Οι άνδρες θα πρέπει να πάρει όχι περισσότερο από 56 γραμμάρια την ημέρα και οι γυναίκες θα πρέπει να στοχεύουν για 46 γραμμάρια. Χαρείτε περισσότερο από τη συνιστώμενη ποσότητα και η υπέρβαση είναι πιθανό να αποθηκεύονται ως υγεία, βλάπτουν το λίπος.

Φυσικά χάπια απώλειας βάρους διαπιστώθηκε ότι τα Slim-N-Περιποίηση κάψουλες περιέχουν βότανα, τα οποία είναι ασφαλή και φυσικά κατασταλτικά της όρεξης. Αυτά μειώνουν την υπερβολική πείνα, σύντομες εκρήξεις της πείνας και την έντονη επιθυμία να φάνε τα πικάντικα, πρόχειρο φαγητό ή σε τακτική βάση αποτελεσματικά. Το άτομο αυτό τον τρόπο μπορούν να ελέγχουν την πρόσληψη θερμίδων σας πολύ εύκολα και να μην αποκλίνουν από τη δίαιτα ελέγχου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη πλευρά βότανα Slim-N-Περιποίηση κάψουλες, επίσης, να συμπληρώσει το σώμα με ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες. Φυσικό βάρος απώλεια χάπια αναθεώρηση ανακάλυψε ότι τα βότανα χρησιμοποιούνται ως συστατικά σε Slim-N-Περιποίηση κάψουλες είναι πλούσιες πηγές ζωτικής σημασίας μέταλλα και πρωτεΐνες που κρατούν τα σωματικά όργανα τρέφονται και γεμάτοι ενέργεια. Λόγω της διαθεσιμότητας των θρεπτικών αυτών συστατικών άτομο παραμένει ενεργή και δυναμική που του επιτρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίσης να παρατείνει την άσκηση συνεδρία.


Αν δεν έχετε κάνει πίσω Αδυνατίσματος Κόσμο της ομάδας αλλά αυτή τη χρονιά, θα ήθελα να συστήσω πραγματικά απλά. Ειλικρινά πίστευα ότι θα 0.6 κιλά. Σύρθηκα από το κρεβάτι για τις 8.30 το πρωί του σαββάτου ομάδα (πολύ καλύτερα να φάτε μετά την ζύγιση), και το γυμνό-που αντιμετωπίζουν στην ομάδα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει αδυνατίσματος ομάδα, πριν να είναι πολύ φιλικό. Όλοι έχουν ένα χαμόγελο και όρεξη για κουβέντα. Συνάντησα μια νεαρή μαία αυτή την εβδομάδα που είναι σχετικά με το Αδυνάτισμα Κόσμο για να κρατήσει την εργασία σε βάρδιες διατροφή σε καλό δρόμο. Ήταν πολύ απασχολημένος με το νέο και παλαιό δίαιτα και είμαι έτοιμος για την πρόκληση αυτή την εβδομάδα. Θα σας αφήσει να ξέρετε πώς θα τα πάω.

Το χειρότερο, όμως, έπρεπε να είναι η αυτοσυγκράτηση, όταν πρόκειται για την ώρα του φαγητού! Όχι περισσότερα τηγανητά πράγματα, όχι περισσότερα λιπαρά δέρματα, και το κόκκινο κρέας πρέπει να περιορίζεται σε δύο φορές την εβδομάδα. Θα μπορούσε να πάρει μόνο λαχανικά και λευκό κρέας με το ελάχιστο σάλτσες. Σκέφτηκα πως θα είχε ως πολύ πράσινο, όπως είχα καταναλώνεται για το σύνολο του περασμένου έτους, μόνο σε ότι λίγες εβδομάδες της θεραπείας. Πρώτες μέρες ήταν ενοχλητικό και θα πάρετε απογοητευμένοι με τίποτα και τα πάντα και δεν έχω ακούσει ποτέ το στομάχι γουργουρίζει όπως το έκανε! Η όρεξη σίγουρα έχει μικρότερο ως το στομάχι μου αρχίζει να χρησιμοποιηθεί για να μου μικρότερα γεύματα. Ήμουν έκπληκτος ότι έχω την αρχική εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερο όταν ο ψυχολόγος μου είπε ότι είχα χάσει 4kgs σε μια εβδομάδα.

Ευτυχισμένη και τρομακτικό ταυτόχρονα!

Reality Check: Αβοκάντο, βρώμη, καρύδια και τους κρεμώδες, νόστιμο butters είναι πράγματι υγιής, αλλά χαμηλά σε θερμίδες, δεν είναι.


Σίγουρα, είναι καλύτερα να τρως 200 θερμίδες κουάκερ 200 θερμίδες της ζάχαρης-καρφιά μπισκότα φτιαγμένα με το σιτάρι, αλλά αυτό δεν σου δίνει το ελεύθερο να φάτε όπως πολλά πράγματα, όπως θέλετε. Η κατώτατη γραμμή: το Θρεπτικό ή όχι, το μέγεθος της μερίδας, μετράει με κάθε φαγητό. Αν διαπιστώσετε ότι έχετε πρόβλημα να κολλήσει σε εύλογο μέγεθος των μερίδων για μερικά από τα πιο θερμιδική υγιεινά τρόφιμα στη διατροφή σας, ψάξτε για το τμήμα ελεγχόμενης πακέτα. Emerald κάνει 100 θερμίδες αμύγδαλο και καρύδι πακέτα, εξ Ολοκλήρου Guacamole εμπορεύεται 100-cal γουακαμόλε, πολλές μάρκες πωλούν μικρές πλιγούρι βρώμης πακέτα και ο Τζάστιν έχει μια γραμμή ξεχωριστά μερίδες βούτυρα ξηρών καρπών. Η αγορά μίνι μεγέθη αντί μεγαλύτερο σκάφες των τροφίμων βοηθά να κρατήσει τις θερμίδες υπό έλεγχο και να σας διδάξει ό, τι μια σωστή, το οποίο εξυπηρετεί φαίνεται.